Tüm Haberler

İşletme Konferansı “4th Annual Business Administration Conference: Diversity, Equality and Inclusion”

İşletme Bölümünün, Bielefeld Uygulamalı Bilimler ve Sanatlar Üniversitesi ile birlikte Siemens Türkiye ve DAAD sponsorluğunda düzenlediği “4th Annual Business Administration Conference: Diversity, Equality and Inclusion” başlıklı konferans 10 Kasım 2023 tarihinde Türk-Alman Üniversitesi Kampüsünde gerçekleşti.

Dördüncü Yıllık İşletme Konferansı: Çeşitlilik, Eşitlik ve Kapsayıcılık

Siemens ve DAAD sponsorluğunda, Türk-Alman Üniversitesi ile Bielefeld Uygulamalı Bilimler ve Sanatlar Üniversitesi tarafından organize edilen “The Fourth Annual Business Administration Conference (ABAC): Diversity, Equality and Inclusion” başlıklı konferans 10 Kasım 2023 tarihinde Türk-Alman Üniversitesi’nde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

İşletme Konferansı “3rd Annual Business Administration Conference: Sustainability in Business Management”

İşletme Bölümünün, Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile birlikte Siemens Türkiye ve DAAD sponsorluğunda düzenlendiği “3rd Annual Business Administration Conference: Sustainability in Business Management” başlıklı konferans, 18 Kasım 2022 tarihinde Siemens Kartal Kampüste gerçekleştirildi.

İşletme Bölümü Partneri Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Ortak Akademik Çalışma İmkanları Üzerine Yürütülen Çalıştay

Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesinden 15 akademisyen ile İşletme ve İktisat Bölümü öğretim elemanları ortak akademik çalışma ve bilimsel proje yürütebilme imkanlarını değerlendirmek üzere  17.11.2022 tarihinde kampüsümüzde  gerçekleşen çalıştayda bir araya geldiler.

Türk-Alman Üniversitesi ve Bielefeld Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından organize edilen “The Third Annual Business Administration Conference (ABAC) on Sustainability in Business Management” başlıklı konferans 18 Kasım 2022 tarihinde İstanbul’da yüz yüze gerçekleştirilecektir.

İşletme Yönetimi Yüksek Lisans Programı Mülakat Tarihleri

İşletme Yönetimi Online Tanıtım Semineri